Workshop: ‘Zelfsturing met action learning’

, in

Zijn zelfsturing en action learning al binnen uw organisatie gangbaar?

De wereld verandert in een hoog tempo. Van organisaties wordt verwacht dat zij snel reageren op wijzigingen. Organisaties veranderen daardoor zelf ook continu. Verantwoordelijkheden komen lager in de organisatie te liggen, zodat medewerkers sneller, flexibeler en creatiever op de veranderingen kunnen inspringen. Zelfsturing en goed teamwork worden daarmee essentieel.

Leren door te doen is hierbij belangrijk en Agile-methodieken zijn hierop gebaseerd. De belangrijkste vaardigheden voor teams om Agile te werken én zelfsturing mogelijk te maken, zijn: SMART doelen stellen, evalueren, feedback geven en in actie komen.

‘You can discover more about a person in an hour of play than in a year of conversation.’
Plato

zelfsturing

Wat kunt u verwachten?

Aan de hand van leuke, verrassende oefeningen, ondersteund met een korte presentatie over de theorie, maken de deelnemers kennis met action learning. Het zijn oefeningen die iedereen kan doen. Ze zijn ‘speels’ en altijd gericht om te leren door te doen. Elke oefening gaat volgens de methode action learning: SMART doelen stellen, evalueren, feedback geven en het uitvoeren van de oefening. Feedback geven gaat uiteraard met respect voor elke deelnemer. Vertrouwen en veiligheid nemen wij altijd in acht.

De Zwerm Groep zet tijdens deze workshops twee procesbegeleiders in. Zo kunnen wij meer persoonlijke aandacht geven, waardoor meer diepgang ontstaat.

Aan het einde van de workshop hebben de deelnemers:

  • ervaren hoe zelfsturing bevorderd kan worden met action learning;
  • ervaren wat de invloed hiervan is op het teamresultaat;
  • een methode ervaren die in het dagelijkse werk handvatten geeft om als team en als individu beter te kunnen presteren.

Voor wie?

De workshop is voor teams die:

  • ‘meesterlijk’ willen presteren;
  • vinden dat ze meer kunnen leren tijdens het dagelijkse werk;
  • een eenvoudige methode willen om zelfsturing te bevorderen;
  • kennis willen maken met action learning

Duur

1 dagdeel

Locatie

In company

Groepsgrootte

5 tot 20 personen. Grotere groepen op aanvraag.

Kosten

De kosten voor de workshop bedragen € 1210.

Investering

De totale investering voor de gehele workshop is € 380,– per deelnemer. Deze prijs is inclusief persoonlijke gedragsstijlen profiel, materiaal en voorbereiding en exclusief 21% B.T.W.

Wil u meer informatie aanvragen klik dan hier

info@dezwermgroep.nl

Klik op onderstaande link om folders te downloaden

Artikel delen: