Dienst – Analyses

triMetrixlogoOm persoonlijke, team en organisatie kwaliteiten in kaart te brengen maken wij gebruik van gedragsstijlen-, drijfveren-, denkstijlenanalyses. De combinatie van deze analyses is het TriMetrixprofiel. Ook talenten, competenties, ambities en overtuigingen worden hiermee zichtbaar. Wij bepalen en adviseren over de gewenste kwaliteiten – of ‘het DNA’ – van een bestaande of nog niet bestaande functie, taak of rol. Met behulp van deze analyses geven wij ook advies over de gewenste kwaliteiten die bij een functie, taak of rol horen: de functiebenchmark.

De analyses komen tot stand door het invullen van een vragenlijst via het internet. De ingevulde vragenlijst levert een leesbaar profiel op. De analyses die wij gebruiken komen van TTI Success Insights Benelux (TSI). De Zwerm Groep is sinds haar oprichting toonaangevend, en gecertificeerd, in het gebruiken en toepassen van TriMetrixprofielen in de praktijk. Vanwege het snelle inzicht, de hoge betrouwbaarheid en de goede leesbaarheid, gebruiken wij deze profielen vaak als basis van onze coaching. Wij leveren deze profielen ook aan organisaties waar u ze als assessmentinstrument kunt inzetten.

Voor uitleg en meer informatie over denkstijlen, drijfveren en de gedragsstijlen, klik op desbetreffende illustratie. Wilt u een voorbeeld TriMetrixprofiel zien? Klik dan op de link onder onder de illustraties.

Voorbeeld profielen en uitleg achterliggende theorie

Voor uitleg en meer informatie over denkstijlen, drijfveren en de gedragsstijlen, klik op onderstaande desbetreffende illustratie. Wilt u een voorbeeld profiel zien? Klik dan op een van de volgende links:

Illustraties

Denkstijlen van Hartman

Denkstijlen van Hartman

Drijfveren

Drijfveren van Spranger

gedragswiel

DISC Gedragsstijlen van Marston