Canvas Business Model

, in

Bij De Zwerm Groep worden we vaak betrokken bij verandertrajecten. De tool ‘Canvas Business Model Generatie’ is hierbij een uitstekend middel om helder te krijgen hoe een onderneming een strategisch probleem het beste kan aanpakken of juist een nieuw idee gestructureerd kan ontwikkelen.

Nieuwe kansen ontdekken daar gaat het om. Wij noemen het model dan ook graag het kansen ontwikkelingsmodel. Op een groot doek gaan wij in op negen ‘blokken’, waaronder ‘partners’, ‘kosten’, ‘bedrijfsmiddelen’, ‘distributie’ en bijvoorbeeld ‘waardepropositie’. Deze blokken vertonen onderling sterke samenhang en geven u en uw team direct nieuwe inzichten. Wij hebben de tool bijvoorbeeld al ingezet bij problemen zoals overcapaciteit, een krimpende markt, prijsdruk of bijvoorbeeld technische marktveranderingen. Ook gebruiken we de tool bij de lancering van een nieuw product, de inzet van een nieuwe dienst of het betreden van een nieuwe markt.

Meer informatie over Canvas Business Model Generatie vindt u hier. Film over canvas. Heeft u interesse om ook een canvassessie te doen, dan kunt u contact opnemen met Koos van Raalte of Hans Herlaar. Wij maken een traject op maat dat uitstekend bij uw onderneming of afdeling past, zodat u samen met uw team gericht met deze tool en de uitkomsten aan de slag kunt. Wij brengen het transformatieproces helder voor u in kaart.

Meer informatie?

Wil u meer informatie aanvragen klik dan hier

info@dezwermgroep.nl

Klik op onderstaande link om folders te downloaden

Artikel delen: