Micro Coaching maakt helder en geeft richting

, in

Mensen die goed in hun vel zitten, kunnen makkelijker meebewegen met veranderingen, onder druk presteren en productiever aan de slag. Ze werken beter samen en lopen minder risico op verzuim. De vitaliteit en veerkracht van mensen kan echter afnemen door gebeurtenissen als een reorganisatie of door persoonlijke factoren. Begeleiding door een personal coach van De Zwerm Groep biedt dan uitkomst. De Zwerm Groep gelooft en ervaart dagelijks dat oplossingsgerichte coaching mensen helpt om vitaler en veerkrachtiger te worden. Ze zijn gelukkiger en ervaren meer vrijheid op hun werk en in hun privéleven.

Om niet direct een lang traject in te gaan hebben wij de Micro Coaching ontwikkeld. In een korte tijd verwerft de coachee veel inzichten waar hij/zij direct mee aan de slag kan gaan. Mocht na de Micro Coaching blijken dat er meer nodig is dan wordt er samen met de coach gekeken naar de mogelijkheden.

Schermafbeelding 2015-02-18 om 21.24.16

De juiste richting

In een 2,5 uur durend gesprek leggen wij samen de sterke kanten bloot van uw gedrag en drijfveren. Met ondersteuning van een gedrag en drijfveren profiel Dit profiel biedt adequaat inzicht in gedragsstijlen en wat u elke dag weer drijft en geeft handvatten hoe u overkomt in de interactie met anderen.

De methode en theorie

De Zwerm Groep heeft een model ontwikkeld om de belangrijkste individuele eigenschappen in kaart te brengen: dit model noemen wij het ‘Bewustzijnsmodel’. Wij brengen dit middels een persoonlijk assessment bij de coachee in beeld. Het betreft:

  • drijfveren – welke richting geef je aan je talenten, interesses en overtuigingen;
  • gedragsstijlen – hoe is je interactie met de omgeving (DISC)

Trimetrix_illustraties_DZG_c

Aansluitend geven we inzicht in de eigen persoonlijke belemmeringen en de invloed hiervan op de samenwerking en interactie met stakeholders en collega’s. Van onbewust gedrag naar bewust gedrag.

Voor wie?

Onze Micro Coaching geschikt voor iedereen die aan zijn persoonlijke ontwikkeling wil werken, meer inzicht wil in zichzelf en belemmeringen en zoekt naar zijn kracht en vrijheid en een duwtje in de rug verdient.

Portfolio en verslaglegging

Alle behaalde resultaten, gemaakte sheets, achtergrondinformatie, quick wins, foto’s registreren wij in ons online coachingssysteem Coachi. Al het materiaal is door de coachee dan ook na een gesprek te bekijken. Ook is er de mogelijkheid om buiten de coachingssessie om met de coach te communiceren.

Nazorg

Gedurende twaalf maanden blijven wij in contact met de coachee om ad hoc te kunnen ondersteunen bij lastige momenten.

Tijdsinvestering

Wij gaan uit van een gesprek van 2,5 uur.

Aanmelden/informatie

Wil u meer informatie aanvragen klik dan hier

info@dezwermgroep.nl

Klik op onderstaande link om folders te downloaden

Artikel delen: