Verdienmodellen, met Canvas uw financiële kansen groter maken!

, in

Vraagt u zich af hoe u nu en in de toekomst winstgevend kunt zijn? Of hoe u uw organisatie op orde krijgt met tevreden werknemers die nog beter bijdragen aan het bedrijfsresultaat? Ook dit jaar organiseert De Zwerm Groep hierover een nieuwe reeks workshops.

De methode en theorie

De tool ‘Canvas Business Model Generatie’ is een veel gebruikt praktisch middel om helder te krijgen hoe een onderneming een strategisch probleem het beste kan aanpakken of juist een nieuw idee gestructureerd kan ontwikkelen. Wilt u in de wereld waarin behoeften veranderen en de technische mogelijkheden steeds groter worden voordeel halen, dan vraagt dat om de juiste keuzes te maken. Welke keuzes dat voor uw bedrijf kunnen zijn daar kunt u achter komen door uw huidige verdienmodel tegen het licht te houden en door te kijken naar nieuwe manieren om te ondernemen.

shutterstock_107224949

Wat kunt u verwachten

Na afloop heeft u een helder zicht op hoe uzelf en uw teamleden kijken naar de huidige mogelijkheden van uw bedrijf en waar de oplossingen en succesfactoren liggen om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien. En u heeft de acties die u dient te ondernemen op een rij staan.

Tijdens de eendaagse workshop Businessmodellen onderzoeken wij wat uw klanten willen en of u daar in de huidige situatie een passend antwoord op kunt geven. U wordt u bewust van de ontwikkelingen en kansen die dit voor uw bedrijf biedt en u krijgt nieuwe inzichten waardoor u uw koers kunt bepalen. Daarnaast komt het doorberekenen van kosten aan de orde en hoe u nieuwe verdienconcepten kunt toepassen.

U leert :

  • uw nieuwe Verdienmodel op te stellen;
  • de sterktes en tekortkomingen van uw huidige businessmodel;
  • in kaart te brengen wat de mogelijkheden van uw bedrijf zijn;
  • met elkaar te onderzoeken hoe er een succesvoller model voor uw bedrijf te bedenken valt;
  • de belangrijkste acties te benoemen die daarvoor nodig zijn.

De workshop

Een Canvas sessie is een inspirerende bijeenkomst waarbij door aansprekende voorbeelden veel ondernemers al geïnspireerd zijn om hun bedrijfsvoering op een voor hun praktische manier te verbeteren. En ook úw bagage en ervaring wordt meegenomen in het programma. Er wordt gewerkt vanuit uw praktijk, met voorbeelden van uw werkvloer, met hen gaat u actief aan de slag. Dus geen zweverige workshop, maar handen uit de mouwen!  Aan het begin van de workshop vult u een vragenlijst in. De uitkomst hiervan wordt weergegeven in een model. Dit instrument vormt uw persoonlijke rode draad door de workshop en de eventuele verdiepingscursus. Ook voorbeelden hoe mensen met vallen en opstaan het beste uit zichzelf en zijn/haar mensen heeft gehaald en hoe zaken als je eigen opvoeding hier een rol in kunnen spelen, komen aan bod.

Nazorg

Gedurende twaalf maanden blijven wij in contact met u om de vorderingen te volgen en ad hoc te kunnen ondersteunen bij lastige momenten.

Tijdsinvestering

1 dagdeel.

Informatie / inschrijven

De workshop bestaat uit een halfdaagse sessie, gegeven door trainers met veel ervaring. De workshop start om 13.00 uur en eindigt om 20.00 uur Wens u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor de training? Neem contact op met De Zwerm Groep. De kosten voor deelname zijn € 495,- per deelnemer, excl. 21% btw. (2015) (vergoeding OTIB maximaal 40%)

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor directeuren/eigenaren van bedrijven, met of zonder personeel, die meer willen bereiken met meer plezier. U bent daarnaast bereid in de spiegel te kijken en staat open voor vernieuwing.

Uneto-Vni / Otib

Deze training is ook ingeschreven bij de OTIB en komt in aanmerking voor lopende vergoedingen. Meer informatie hierover vind u op de website van de OTIB en in de OTIB-Etalage. De cursus is te vinden via deze link.

Aanmelden/informatie

Wil u meer informatie aanvragen klik dan hier

info@dezwermgroep.nl

Klik op onderstaande link om folders te downloaden

Artikel delen: